NAČIN PLAĆANJA

Uplatnica
Plaćanje uplatnicom podrazumjeva da svoju narudžu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci ili putem Interneta, ako imate Internet pristup svom računu (e-banking). Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbenice. Po evidentiranju Vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku.

Nalog za prenos (virmansko plaćanje)
Virmanski način plaćanja namjenjen je pravnim licima. Nakon evidentirane uplate u našem sistemu, poručena roba će Vam biti poslata kurirskom službom . Ukoliko ste korisnik elektronskog bankarstva ovu transakciju možete obaviti na isti način.

Gotovinski
Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na licu mjesta). U ovom slučaju roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju. Ovaj iznos biće Vam naznačen zajedno sa troškovima isporuke, nezavisno od iznosa same porudžbine. Ako poručite robu u vrednosti preko 120.00KM „PC SERVIS“ Vam pruža besplatnu isporuku na teritoriji cele BIH.
Ukoliko želite da robu preuzmete lično, možete svratiti do „PC SERVIS-a“ i uplatu izvršiti na licu mjesta i preuzeti prethodno online poručenu robu.

Platnim, debitnim i kreditnim karticama
Od sada je kupovina kreditnim MasterCard i Visa karticama još bolji izbor! Vaše kupovine ne moraju da opterećuju Vaš porodični budžet! Kreditne kartice Sber banke iz programa Cash Card Sberbank omogućavaju Vam beskamatno plaćanje na 3 do 6  mesečnih rata u zavisnosti od kartice u nasoj radnji. Prilikom kupovine karticom nije potrebno posebno objašnjavati trgovcu o kakvom se načinu kupovine radi, već je dovoljno predočiti karticu i unijeti PIN – vaša transakcija se automatski dijeli na definisani broj rata.

Minimalni iznos ispod kojeg se transakcije ne dijele na rate, već se plaćaju u cjelosti je 50 KM. Kupovinom na rate ne ostvarujte pravo na 10% popusta.

Za sva dodatna pitanja o načinima plaćanja pozovite info telefon 051/826-500 ili nam pošaljite mail na [email protected]